Jump to content

Ubiq x Asics Gel-Lyte V Midnight Bloom


34a9ivil
 Share

Recommended Posts


Asics-x-UBIQ-Gel-Lyte-V-Midnight-Bloom.png
De geschiedenis productenable.com van het merk begon al in 1949, toen de 31-jarige "salaris" Kihachiro Onitsuka ervan overtuigd was dat sport een positieve invloed zou kunnen hebben op de ontwikkeling van jongeren in zijn thuisstad Kobe. Met dat idee als stimulans richtte hij het bedrijf ONITSUKA TIGER op en begon hij met het produceren van hoogwaardige sneakers.

Sinds 1977 opereert het bedrijf onder de merknaam ASICS, een acroniem afgeleid van de Latijnse uitdrukking "Anima Sana In Corpore Sano" - wat in het Asics schoenen heren blauw Engels betekent: "Een gezonde geest in een gezond lichaam". Dat gezegde heeft tot op de dag van vandaag de filosofie van het bedrijf beïnvloed. Het merk dankt veel van zijn succes aan de ontwikkeling van zijn GEL-dempingssysteem.

ASICS is in 2021 relatief traag van start gegaan. Maar in navolging van de seizoensgebonden massa's GR's en inline hardlopers, zal het merk binnenkort Ubiq x Asics Gel-Lyte V Midnight Bloom het tempo opvoeren met interessantere collecties zoals dit 'Back Streets of Japan'-pakket. Geïntroduceerd door middel van de GEL-Lyte III, presenteert het thema zich met een aantal subtiele kleuren. De naam zelf is meer een losse draad, een idee dat je voor jezelf moet interpreteren.

ASICS werkte samen met het Amerikaanse merk UBIQ om een hyperbeperkte exclusiviteit Nieuwe uitgave uit te brengen. De Ubiq x Gel Lyte 5 'Midnight Bloom' heeft een bovenwerk van wit mesh met overlays van leer en suède in roze, lichtgrijs en zwart. De sneaker heeft ook marineblauwe nubuckdetails op de kraag en hiel als een knipoog naar de middernachtelijke maanverlichte hemel, evenals een Gel Lyte-middenzool voor responsieve en langdurige demping.

https://www.productenable.com/

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...